Chat with us
Fortnox integration för Spintr

Använd Fortnox direkt i Spintr

Genom att låta Fortnox flytta in direkt på er plattform för internkommunikation förenklar ni vardagen för alla medarbetare i verksamheten samt effektiviserar ert administrativa och finansiella arbete – en positiv effekt när allt finns på en och samma plats. Det ska vara smidigt att hålla koll på era nyckeltal, vilket det blir när ni lyfter dem direkt på intranätet, där medarbetarna själva får chansen att exempelvis se hur många som arbetar i verksamheten idag eller antalet övertimmar senaste månaden. 

Mer om Fortnox

Fortnox vision och målsättning är att underlätta arbetet för dig som driver eget företag och med över 400,000 kunder är det Sveriges mest valda ekonomisystem online. Precis som Spintr är Fortnox helt molnbaserat, vilket bidrar till att du har möjligheten att arbeta med tjänsten vart som helst - när du vill och inte är låst till att använda den via en dator. 

Fortnox har över 400 färdiga kopplingar och även ett öppet API vilket tillåter dig att integrera tjänsten med till exempel ett befintligt kassasystem, en webbshop eller Spintr, plattformen för framgångsrik internkommunikation. 

Ett säkert och tryggt alternativ för dig som vill fokusera på din verksamhet för att kunna ta nästa steg. 

Så kan Spintr hjälpa dig

Integrationen mellan tjänsterna görs enkelt och inom kort har du de två produkterna samlade på en och samma plattform. Tack vare kopplingen effektiviseras medarbetarnas arbete vilket frigör tid samt ger medarbetarna en möjlighet att fokusera på andra uppgifter som hör er verksamhet till och bidrar till exempelvis ökad lönsamhet. Med Spintr har du dessutom möjligheten att själv önska vilka nyckeltal i Fortnox ni vill ha koll på direkt på ert intranät för att lyckas ännu bättre.

Fortnox levererar sina tjänster till en stor del av Sveriges organisationer, föreningar och skolor samt används främst av medarbetare för att rapportera närvaro samt HR-avdelning.