Chat with us
Teamtailor-integration i Spintr

Effektivisera era rekryteringsprocesser med Spintrs Teamtailor-integration

Som komplett medarbetarhubb erbjuder Spintr möjligheten att integrera en mängd system och verktyg. Vissa av dem kanske ni redan använder separat, utanför era internkommunikationslösningar. En möjlig integration på Spintrs Data Market, är Teamtailor, en allt i ett-lösning för rekrytering och employer branding.

Attrahera och välj rätt kandidater

Genom Teamtailors integration i Spintr förenklar våra kunder hela sin rekryteringsprocess. I synnerhet när det kommer till internrekrytering. Teamtailor låter er skapa en karriärsida som är optimerad för kandidater, allt för att attrahera och engagera rätt talanger. Karriärsidan är enkel att bygga och ger därefter kandidaterna en positiv och representativ upplevelse av er organisationen redan från början.

Bygg en kandidatbank

Företag kan även använda Teamtailor för att hantera sin kandidatbank, och på så sätt skapa en pool av kvalificerade kandidater att kontakta när det uppstår lediga positioner. Teamtailor har även en integrerad chattfunktion, vilket gör det enkelt för företagen att kommunicera med kandidater och bygga relationer med dem under hela rekryteringsprocessen.

Kommunicera vilka ni är – både före och efter en rekrytering

Teamtailor låter den rekryterande organisationen tydligt visa upp sin kultur och sina värderingar.  På så vis säkerställer man i tidigaste möjliga skede att det är en bra potentiell matchning – ur både kandidatens och arbetsgivarens perspektiv.  Dessutom involverar man på så sätt sina medarbetare i employer branding-arbetet redan från början och ökar, på sikt, engagemanget genom hela organisationen.

Automatisera och effektivisera

Teamtailor kan användas för att för att automatisera uppgifter och spara tid. Genom att samla alla funktioner som behövs för framgångsrik rekrytering på ett och samma ställe, effektiviseras de processerna genom ett smidigare arbetsflöde och att synliggöra dem i datapuffar på intranätet.

Tillsammans utgör Spintr och Teamtailor en ännu smartare lösning för företag som vill effektivisera sina rekryteringsprocesser och stärka sitt arbetsgivarvarumärke. Det ger organisationer möjlighet att snabbare attrahera rätt talanger och spara tid genom att automatisera uppgifter.

Om Spintr
Spintr är en kulturbärande social plattform som hjälper varumärken och arbetsplatser till en framgångsrik företagskultur. Genom digitala kommunikationsverktyg hjälper vi våra kunder att uppnå sina mål. Spintr AB är ett svenskt bolag med sitt huvudkontor i Örebro.