4 sätt för den fysiska butiken att frodas!

Spintr

Spintr

Customer Success Manager på Spintr

I ett klimat där fler arbetar hemifrån, handlar hemifrån och letar efter tjänster, just det, hemifrån är det viktigt att som butiksägare fokusera på rätt saker för att den fysiska butiken ska överleva. Tänk på de här sakerna för att fortsatt vara lönsam, och även förbättra er lönsamhet, framöver: 

 1. Gör butiken ytterligare personlig  
  När kunden shoppar online blir upplevelsen väldigt steril. Maximera chansen till upplevelsen i din butik – enough är inte enough längre. Slå på stora trumman och få kunden att känna sig som stjärnan när hen besöker er! Ett glas bubbel, snittar och konfetti! Hen kommer garanterat komma tillbaka. 
   
 2. Hitta nya sätt att fronta produkter 
  Det kanske inte längre räcker med att skylta i det fysiska fönstret? Flytta in ert skyltfönster på era sociala medier och bjud in kunden till er fysiska butik – där specialerbjudanden väntar som de inte kan ta del av online. 
   
 3. Tävlingar 
  Alla går igång på tävlingar! Sprid dem digitalt – men svaret på sista frågan går endast att få tag på i den fysiska butiken, där även formuläret behöver lämnas in. 
   
 4. Samarbeta med grannarna 
  Era butiksvänner kämpar de också! Hitta på nya samarbeten där mat och presenter blandas under en after work-kväll där era kunder bjuds in tillsammans med grannens och vips har kundkretsen utvidgats med det dubbla!  

Vi vill gärna ta del av hur ni får er verksamhet att blomstra trots att e-handeln växer sig starkare! Tipsa oss gärna på vår Facebook eller Linkedin!