Chat with us
förhandlingar spintr

PTK lyckas med Spintr

PTK arbetar med att förbättra villkoren, bredda kunskapen och öka tryggheten för anställda inom den privata sektorn. Deras förhandlings- och samarbetsråd förhandlar fram kollektivavtal och genomför utbildningar på uppdrag av 25 fackförbund. Tillsammans representerar dessa fackförbund nästan 950 000 privata tjänstemän. Målet är att alla tjänstemän ska få ett så bra och tryggt arbetsliv som möjligt samt en bra pension. Föga förvånande är internkommunikation och samarbete en essentiell del av arbetet som måste fungera så effektivt som möjligt. Lyckligtvis har de hittat en marknadsledande lösning på denna utmaning.

Lyfter engagemanget och kommunikationen

Med tanke på att en stor del PTK:s arbete är förhandlingar, samarbete och utbildning kan vikten av en effektiv medarbetarplattform för kommunikation inte understrykas nog. Därför använder organisationen intranätsleverantören Spintr - produkten för internkommunikation som boostar organisationens engagemang och kommunikationen mellan kollegor.

Denna plattform har en rad funktioner som PTK har nytta av:

  • Har en hjälpsam support - Vår support är tillgänglig både via telefon, chatt och mail. Vi finns tillgängliga för att snabbt hjälpa till.
  • Levererar en säkerhet på högsta nivå - Plattformen är inte bara marknadsledande när det gäller internkommunikation, utan även ledande när det gäller driftsäkerhet. Intranätet levereras nämligen genom Microsoft Azure som är en av världens säkraste molntjänster. Detta säkerställer helheten i leveransen.
  • Säkerställer att det är säkert att lagra data - Plattformen erbjuder backup och uppfyller kraven hos GDPR.
  • Är enkel - Det finns inget externt CMS-system som du måste lära dig. Designen och gränssnittet är intuitivt att använda.
Eftersom PTK utför sitt arbete på kontor och i olika grupper finns det stor nytta med en plattform där allt finns samlat på samma ställe. Den goda nyheten är att Spintr är en unik och komplett leverantör där alla applikationer och tjänster som redan används kan integreras, som till exempel Fortnox. Med plattformens SSO-bryggor är det nämligen enkelt integrera olika applikationer, program och verktyg direkt i intranätet. Att ha allt samlat på samma ställe sparar mycket tid och energi som istället kan läggas på huvudverksamheten.