Chat with us
Jessica Sundström Spintr

Spintr accelererar tillväxten och välkomnar Jessica Sundström som CRO

Örebro den 29 november 2023 – SaaS-bolaget Spintr, en pionjär inom plattformar för internkommunikation och medarbetarupplevelse, har den stora glädjen att meddela att 
Jessica Sundström tar plats i företaget som Chief Revenue Officer (CRO). Med denna strategiska rekrytering, bekräftar Spintr sitt engagemang för att accelerera tillväxten och ta nästa steg som bolag. Jessica, som är en veteran inom branschen, är handplockad för att intensifiera företagets expansion och för att fortsätta transformera arbetsplatser över hela världen. 

I sin nya roll kommer Jessica att leda Spintrs sälj-, marknad- och CS-team i syfte att integrera och maximera samarbetet mellan dessa funktioner. Genom detta samarbete kommer Spintr att ytterligare förstärka företagets förmåga att hjälpa alla spridda organisationer att få en samlad engagerande hubb för verksamhetens nyckeltal, SaaS-tjänster, information och samarbete. 

"Jessica kommer vara en drivande kraft i vårt arbete för att fortsätta vår tillväxtresa och förstärka vår förmåga att transformera arbetsplatser," säger Daniel Hagenfeldt, VD på Spintr. "Hennes erfarenhet och strategiska insikter från liknande tillväxtresor hos bland annat StreamServe, OpenText och Findity är avgörande för vår ambition att inte bara växa som företag, utan att göra det genom att skapa värde och positiva arbetsplatser hos våra kunder där människor känner sig uppskattade och engagerade." 

Jessica är väl förberedd på att ta sig an utmaningarna i sin nya roll. "Det är en fantastisk möjlighet att få bidra till Spintrs tillväxt och att få arbeta med att omvandla arbetsplatser till inspirerande och produktiva miljöer," uttrycker Jessica. "Jag är övertygad om att Spintrs inriktning på firande och ett ökat engagemang är nyckeln till framgång för våra kunder."

Spintrs EXP (Employee Experience Platform) och medarbetarhubb är redan idag en katalysator för tillväxt och positiv förändring i spridda företag som Kärcher, Actic, Panduro och XL-bygg, genom en mix av smarta verktyg för en bra medarbetarupplevelse. Med Jessica vid rodret ser företaget fram emot att fortsätta stärka sitt erbjudande och att inleda en global expansion. 

För mer information om Spintr eller för att boka en demo av Medarbetarhubben:

Boka demo

 

 

Om Spintr

Spintr är ett innovativt SaaS-företag som specialiserat sig på att förbättra medarbetarupplevelsen genom sin innovativa och mobila plattform. Företaget är dedikerat till att förändra sättet vi arbetar på, genom att skapa arbetsplatser där människor kan fira framgångar, samarbeta effektivt, enkelt hitta viktig information och hålla fokus på det som verkligen betyder något, både för arbetsgivaren och medarbetaren.

 

Pressfrågor:  
Daniel Hagenfeldt  
VD 

E-post: daniel@spintr.me 
Webb: spintr.com